SALA POLIVALENT

La Sala Polivalent és probablement l’espai més emblemàtic del Núria. Una sala que ara recull actes de tot tipus (culturals, socials, festius) i que del 1943 al 2001 va ser el cinema de referència d’Olot. 

Com tot el Núria Social, aquest espai s’ha anat transformant amb el pas del temps i actualment està més viu que mai. Què hi passa ara, doncs, a a la Sala Polivalent? 

El Núria Cultural:

El Nuria Cultural és el projecte de programació i dinamització sociocultural del Nuria Social. Amb una programació diversa, inclusiva i setmanal d’arts escèniques i música aporta una oferta de cultura i oci a la comarca de setembre a juny.

El Nuria vol generar un espai de trobada, sinergia i intercanvi d’experiències socials i culturals que sigui un motor de transformació social. Genera i acull una programació cultural de qualitat, transformadora, popular, accessible i adreçada a totes les persones.

El Nuria contibueix a la promoció i difusió de les expressions culturals i artístiques al territori donant oportunitats i visibilitat a artistes de disciplines diverses.

Aixímateix gestiona les activitats socioculturals regulars entre setmana des de fa més de 3 anys convertint-se un espai formatiu i plural que respon a les inquietuds de la població local.

Vols llogar la Sala Polivalent?

El Núria Social posa a disposició de les cooperatives, associacions, entitats i ciutadania en general la sala polivalent (150m2 i un aformanet de 200 persones). La sala disposa de cadires, projector i pantalla, equip de so i microfonia, escenari i calefacció, i possibilitat de fer les activitats en “streaming”.

Per a sol·licitar una reserva, cal omplir el següent formulari:

O també ens pots escriure un correu a nuriasocialsala@gmail.com!

Núria Social