JoveNs! (Joves del Núria Social)

Les treballadores joves de l’associació Núria Social d’Olot ens vam reunir amb la inquietud compartida de no trobar espais d’oci i intercanvi amb les nostres iguals.

Els espais culturals dels municipis de la comarca estan desconnectats dels interessos dels més joves i no en trobàvem cap que estigués reservat exclusivament a aquest públic. Alhora, ens inquietava l’estat anímic del col·lectiu.

El projecte Jove’NS (Joves del Núria Social) neix per establir un espai segur i encoratjador on els i les joves puguin tenir un lloc de referència horitzontal i sense compromís, i puguin fer diferents activitats que fomentin la comunitat al barri i el diàleg intercultural.

La Jam Jove

Conscients del potencial de la comunitat jove de la comarca, vam decidir organitzar un espai on generar caliu i sinèrgies a través de l’oci, donant com a resultat final la creació d’un grup de joves amb ganes d’impulsar propostes i projectes a la comarca.

La Jam Jove neix com un festival que vol atiar les relacions entre joves que conviuen a les ruralitats de la Garrotxa. Un festival amb diversitat cultural, ideològica i d’interessos. Un lloc de reunió on potenciar la creativitat, la consciència i el naixement de noves iniciatives liderades per joves, alhora que promoure les ja existents. Tallers, espectacles, formacions, activitats físiques i taules rodones organitzades per joves i per a joves, segmentades en cinc àmbits d’interès comú:

La música, la cultura, els esports, l’emprenedoria i l’artesania.

Mira el que va ser la primera edició del festival!