CIA. MARIA ANDRÉS ‘Fràgil’

Divendres 14 d’abril 2023 21h

Cia. Maria Andrés ‘Fràgil’

Clown gestual i poesía

Caure i aixecar-se.
Caure i aixecar-se.
Caure i aixecar-se.

I, enmig de tot això, continuar somiant, seguir jugant i, sobretot, seguir rient-nos de nosaltres mateixos. Perquè, entre caiguda i caiguda, qui no s’enamora?

Creat i interpretat per Maria Andrés, actriu i pallassa valenciana, FRÀGIL és un espectacle que fa ús de les eines del clown més clàssic i les fusiona amb nous llenguatges com la poesia. Amb unes quantes caixes com a únic element escènic, indaga sobre la fragilitat humana, en una espera plena de somnis, expectatives, por i ganes, moltes ganes de viure.

L’espectacle, després d’una residència artística a La Maison a Paille (Suïssa), ha girat per molts festivals i sales tant nacionals com internacionals: Festival La iMAGInada (Tarragona), Festival AutogestionART (Picassent i Alcàsser), El dia del Circ de Breda (Girona), Centre Cívic Bon Pastor (Barcelona), Centre Cívic CasaGroga ( Barcelona), Olba, Rubielos de Mora, Els Calps, El Campello, Teatre del Raval (Gandia), Festival Microstable (Pamplona), Teatre del Mercat (Aldaia), Teatre Cercle (València), Sala Ultramar (València), Festival la Peixera (Tordera), Festival
Internacional de Palhaças (Portugal), Festival Llíria Escènica, FES Tales, Mostra d’Arts Escèniques de Castelló, Trobada A Un Nas Enganxades (Salamanca), Festival Internacional de Pallasses de Cantàbria, Gargalhadas na Lua (Lisboa), EA! Teatre (Albacete), Festival Internacional de Pallassos de Cornellà, La Casa dels Titelles (Abizanda), entre d’altres. A més de gaudir d’una petita gira/expedició pels campaments sahrauís d’Algèria amb l’organització Contaminando Sonrisas.

Anticipada venta online: 8€ adults / 5€ infants de 4 a 12 anys
Taquilla: 10€ / 7€