SOLSTICI D’HIVERN AL NÚRIA 

Divendres 22 de desembre 2023 20h i 21,30h

Rumba, cúmbia i fusió

Al Núria celebrem l’inici de l’hivern amb aquesta doble proposta:

 

COMPANYIA FROBVIA – ‘Fulla Blanca’ – Teatre d’objecte i poesia visual 

No és no res, ni tampoc, tant sols el blanc. 

No és només un, són molts. 

Una fulla blanca s’exposa a vosaltres.

Fulla Blanca és un homenatge a les plantes que sostenen la vida del món.
El paper, com la llavor, serà el punt de partida de la recerca de dues intèrprets que aposten per un llenguatge subtil i poètic, enmirallant-se en el món vegetal com a referent. Fulla blanca convida a l’espectador/a a participar en un espai on matèria, so i moviment esdevenen un paisatge d’històries de dins i de totes nosaltres. 

Investigant les propostes de Joan Baixas i rere la seva mirada externa, Marina Baixas i Júlia Mata creen un espectacle utilitzant el paper com a material escènic i sonor. Espectacle visual amb textos inspirats en els estudis del neurobiòleg Stefano Mancuso i altres poetes com Maria Mercè Marçal.

DJ RYNA – Petardònika & hits – 21h30

Ballable i de l’Empordà, Ryna Dj presenta el concepte petardónika amb sessions musicals que van del pop al techno, passant pel dub, la salsa o el hardcore, entre molts altres. Una barreja de petardeo i electrònica, feta a base de hits i noves propostes. El feedback del públic és el fil conductor de cada sessió, que veu del lloc i del moment. Una dj que descobreix la pista de ball i la sacseja, amb una selecció fresca, dinàmica, sorprenent i experimental

 

Entrada: Adults 10€ anticipada / 12€ en taquilla

Infants 7€/9€