PAMELA PALENCIANO

Divendres 27 d’octubre 2023 21h

Monòleg cómico-dramàtic

L’espectacle “No sólo duelen los golpes” narra la vivència personal de l’actriu, comunicadora i activista feminista Pamela Palenciano en la primera relació de parella. Una relació que es va tornar violenta amb el pas dels sis anys que va durar.

Aquest monòleg unipersonal -amb pinzellades d’autoficció- ens connecta amb la història universal de les violències masclistes i la construcció d’estereotips que generen la desigualtat que permet exercir la violència sobre una altra persona, en tots els seus nivells.

Pamela Palenciano s’ha convertit en un referent del moviment feminista (i de moltíssimes dones), així com del moviment social i artístic a nivell nacional (sobretot) però també internacional. Pel discurs antisistema, ple d’humor àcid i ironies, així com altament testimonial i en primera persona ha rebut reconeixements com el premi GODOFF 2016; el Premi del Col·lectiu 8 de Març a la XIV Edició; Premi Nacional de la XX Edició dels premis 8 de Març de Getafe (2017); el premi Dones 2017, de l’Ayto. de Fuenlabrada, entre altres.

Entrada: Adults 10€ anticipada / 12€ en taquilla

Entrada gratuïta per a menors de 18 anys (amb DNI)