Divendres 4 de març 2022, 21h 

Festa de Carnaval amb DJ Fonki Cheff – Funk, rumba, hip hop, disco i boogaloo

Vine a celebrar la festa pagana més antiga del món, on l’ordre de les coses s’altera, on tot s’hi val! Aquest any, el Carnaval d’Olot comença al Núria Social: preus populars, bona música i millor ambient! Una Festa de Carnaval on comptarem amb un dels DJ’s més potents de casa nostra: Fonki Cheff!

Fonki Cheff és un dels DJ més actius en l’escena espanyola des de 1998. El seu estil és variat i eclèctic fins a límits insospitats. Barreja estils tan dispars com la rumba, el funk, hip hop, disc i el boogaloo, amb predilecció per la música negra de ball. Les seves tècniques de mescla i escratx fan que en les seves sessions el públic arribi a una complicitat total i balli sense adonar-se que està canviant l’estil i les èpoques musicals.

Els set anys a Londres i sis anys als Estats Units, i els incomptables viatges a Cuba, nord d’Àfrica, tota Europa i altres destins fan que la maleta de discs d’aquest melòman empedreït sigui una de les més rares i cotitzades del moment amb milers de vinils en la seva col·lecció, el que fa de les seves sessions un viatge al voltant del món a través de les seves músiques.

Entrada: 

Anticipada venta online: 8€ adults / 5€ infants de 4 a 12 anys 

Taquilla: 10€ / 7€ 

Núria Social