Activitats regulars

ASSOCIACIÓ CAPOEIRA COMANEGRA

La Capoeira és música, és dansa, és lluita, són arts marcials i sobretot és cultura afro-brasilera, prové del temps de l’esclavitud africana transportada a la força al Brasil i es va crear per escapar del cautiveri.

Durant les aules aprenem:
Música essencial per el desenvolupament de la “RODA“, l’epicentre de la capoeira, que és on demostrem tot el que aprenem a les aules. Dansa per fer sortir la nostra “MANGINGA” que és el nostre propi moviment corporal. Arts marcials on s’inclouen acrobàcies i moviments tècnics marcials.

La nostra associació de capoeira Comanegra prové de l’associació capoeira Canigó de Mestre Ceara (Girona) i de l’acadèmia de capoeira Senzala Santos de Mestre Sombra (Santos, são Paulo).

Us esperem els dilluns i dimecres de 19h a 21h al Núria social
  • La primera classe gratuïta
  • 1 dia a la setmana 25€ al mes
  • 2 dies a la setmana 40€ mes
  • Organitzat pel professor Popo
Tel: 696050995
Mail: popocomanegra@gmail.com

 

CORAL CANTÀFRICA

Vols cantar amb nosaltres?

Des de Coral CantÀfrica estem oberts a tothom! Tinguis l’edat que tinguis, hagis cantat tota la vida o mai… Si vols formar part d’aquesta nova família on disfrutem a través del cant, el moviment, l’aprenentatge i valorització de la cultura africana, vine a provar!

Descobreix i aprèn cançons tradicionals d’Àfrica Occidental adaptades al cant coral. Dirigit per Momi Maiga (músic, cantant i compositor de Senegal) i Núria Domènech (etnomusicóloga). Coral Cantem Àfrica neix a la Garrotxa, concretament a Olot, on es treballa setmanalment amb un grup de persones de totes les edats i procedències, un ampli repertori de cançons tradicionals del poble Mandé adaptades al cant Coral.

Les cançons que treballem són en gran part en Mandinka i Bambara, tot i que hem inclòs algunes paraules i missatges en Català.

CantÀfrica vol donar a conèixer una cultura llunyana, i alhora molt pròxima, a través del cant i el moviment.
La nostra idea, a més a més de compartir i passar-ho bé, és dur a terme concerts de la Coral CantÀfrica!, algun d’ells amb col·laboració de músics de diferents països i estils musicals.

Us esperem cada dimarts 19:00h a 20:30h al Núria social
  • Classes setmanals per 35€ al mes
  • Organitzat per Núria Doménech i Momi Maiga
Tel: 695539012
Web: www.cantafrica.com 
Mail: info@cantafrica.com
Instagram: @CantAfrica

Núria Social