ACTIVITATS REGULARS

La  Sala Polivalent acull activitats d’allò més diverses. Això sí, hi han certes activitats que s’acullen setmana rere setmana al llarg de l’any, anomenades activitats regulars: 

Associació Capoeira Comanegra:

La Capoeira és música, és dansa, és lluita, són arts marcials i sobretot és cultura afro-brasilera. Prové del temps de l’esclavitud africana transportada a la força al Brasil i es va crear per escapar del cautiveri.

Música essencial pel desenvolupament de la “RODA“, l’epicentre de la capoeira, que és on demostrem tot el que aprenem a les aules. Dansa per fer sortir la nostra “MANGINGA” que és el nostre propi moviment corporal. Arts marcials on s’inclouen acrobàcies i moviments tècnics marcials.

La nostra associació de capoeira Comanegra prové de l’associació capoeira Canigó de Mestre Ceara (Girona) i de l’acadèmia de capoeira Senzala Santos de Mestre Sombra (Santos, são Paulo).

Dilluns i dimecres de 19h a 21h al Núria Social. 

  • La primera classe gratuïta
  • 1 dia a la setmana 25€ al mes
  • 2 dies a la setmana 40€ mes
  • Organitzat pel professor Popo
Telèfon: 696050995
Mail: popocomanegra@gmail.com 

Kung-fu amb David Tabuenca

El Kung-Fú és un art marcial tradicional de la Xina. Existeixen una gran varietat d’estils, tots ells impregnats dels principis filosòfics del budisme, el taoisme i el confucianisme. Kung-Fu és un terme Xinés que fa referència a una habilitat adquirida amb el temps a través de la constància, la disciplina i l’esforç.

El Kung-Fu permet que aprenguem a moure’ns de manera fluida i intuïtiva, sense que haguem de pensar en el que volem fer. Ens ajuda també a cultivar la pau interior permetent-nos així enfrontar-nos a qualsevol situació amb calma i serenor.

L’estil que practiquem és un mètode de Kung-Fu intern, basat en moviments suaus i harmònics. Va ser desenvolupat pel professor Walter Lamparter a través de l’observació dels moviments circulars que pot realitzar el nostre cos. Els moviments circulars ens permeten dirigir la força del contrincant fora de la nostra zona de seguretat. 

Dimarts de 19 a 21:00h, 35€ al mes

Organitza: Professor David Tabuenca 

Telèfon: 689 616 226    

Mail: kungfugarrotxa@gmail.com

Núria Social