Gestió associativa, esperit social 100%.

Som un equip de gent que fa anys que treballem per construïr un altre món. El Núria ens permet il·lusionar-nos per crear un centre d'operacions que vehiculi tot aquest esperit social de transformació.

/ ELS VALORS

La missió del nou Núria és heretar l'esperit del que fou el Centre Obrer abans de la dictadura. Un espai obert, inclusiu amb la voluntat d'ajudar a fer un món més just.

01 Social

Tots els nostres serveis tenen l'objectiu comú de dinamitzar socialment Olot i impulsar una manera de fer compartida, tan al treball, com al lleure, a la cultura i la gastronomia.

02 Proximitat

Compartim l'hortizó d'arribar a la sobirania alimentària com a model de consum. Quan no és possible escollir productes locals, busquem opcions de comerç just.

03 Ecològic

Entenem l'ecologia com una pràctica que camina cap a millorar la salut de les persones i de l'entorn. Pràcticament tots els nostres productors treballen en aquesta línia.

/ L'EQUIP

logo barba_v2_no_tipo

Marc Planagumà

Realitzador audiovisual

arriant_logo

Albert Serra i Josep Subirana

Arriant

logo_resiliencia_ok

Erika Zarate i Oscar Gussinyer

Resiliència

/ TESTIMONIALS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat consectetuer sit amet magna adipiscing.

Reiciendis, esse, eaque.

author-avatar-1

Lily Moss

Designer at Huglab

author-avatar-2

David White

Designer at Huglab

Magni repellendus non aliquam, ut culpa fuga necessitatibus ea laboriosam praesentium, minima, unde accusantium quaerat vel. Distinctio laboriosam culpa, eum temporibus eius atque!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat consectetuer sit amet magna adipiscing

author-avatar-3

Lily Moss

Designer at Huglab

author-avatar-1

David White

Designer at Huglab

Repellat saepe facere necessitatibus soluta, perspiciatis aperiam non et qui eaque tenetur neque quidem excepturi ipsum odit ducimus, temporibus nemo unde blanditiis.

/ OUR CLIENTS

The clients love us and feel happy to work with us.

Let's talk
client-1
client-2
client-3
client-4
client-5
client-6